vad vi erbjuder

Lings Spektakel är ett växande företag som ständigt strävar efter att försöka skapa något för alla därute. Vi har alltid fokus på att ta fram och organisera underhållande, utvecklande och lärorika spektakel åt både företag, privatpersoner samt övriga organisationer. Nedan följer de saker som vi erbjuder er alla.

Spelträffar & kurser i spel

En av våra största verksamheter vi bedriver idag är att arrangera spelträffar och kurser i spel av alla tänkbara olika slag samt spelsystem. I både egen regi och åt andra. Åt butiker, övriga företag och organisationer för att få dessa till att bli häftiga mötesplatser där människor kan komma att samlas. Åt privatpersoner då dessa kanske önskar något annorlunda mot sina traditionella nördigheter. Vi ser till att tillgodose så många av de önskemål och behov som just ni nu kan tänkas ha för att ni skall få ett så givande spektakel som det bara går. Brädspel, kortspel, samlarkortspel, sällskapsspel, partyspel, figurspel, rollspel - vi tillhandahåller dem alla.

Konsultation åt spelbutiker

Vi erbjuder inte enbart att göra butiker till mötesplatser där deras kunder kan mötas med deras produkter, utan vi har erfarenhet att läsa av den lokala spelarbasens tycken och smak vad gäller spel. Även vad som är nytt och hett på marknaden på det stora hela. På så vis kan vi komma med rådgivning över vad att ta in och när i spelväg. I kombination med just spelträffar kan ni få en ruskigt god ökning på både besökare och försäljning. Första konsultationen är helt kostnadsfri!

Föreläsning - Lärande i spel

En föreläsning där vi presenterar för skolor och andra lärosäten hur de kan implementera spel i sina studier och övriga aktiviteter. Även på ett vis för att ge föräldrar mer förståelse både i vad det är deras barn faktiskt gör och vad de får ut av alla dessa spel, mer än timmar av underhållning. Så som språkkunskaper, gemenskap och en hel del annat. Vi bryter ned den otäcka synen samt oron som lätt kommer av, vad vi anser vara, missvisande media och andra källor idag; För att visa på alla de positiva saker som kommer och har kommit av spelande, både idag och förr. 

Festfixande & Rådgivning

Vare sig det rör sig om en företagsfest eller en privat tillställning så kanske inspirationen råkar lysa med sin frånvaro, tiden brister eller att orken fattas till att styra festen på egen hand - Vi fixar! År av storslagna fester under egen regi har givit oss den kunskap och möjlighet att bistå er och era behov för att få till önskad nivå av festlighet baserat på er budget samt era önskemål. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er att ha så roliga fester som det bara går. Det kan röra sig om att vi sitter ned med er och berättar hur ni kan hantera alla regler och förhållanden kring fester samt alkohol, till att agera era värdar samt organisera allt som hör till festfixandet åt och för er.

Klubb Spektakel

Lings spektakel har sedan starten 2017 haft en kundklubb där målet ständigt är att ge alla våra medlemmar en enkel plattform att finna andra med liknande intressen som de själva. Även att ha ett mått att använda när vi köpslår om häftiga deals till våra spektakel, samt extra erbjudanden hos kunder och samarbetspartners till företaget som vill unna dessa medlemmar detta och på så vis få synas extra själva med mera hos dem. Mer information om klubben, vad den innebär för oss och er samt vad vi gör tillsammans både i och med den finner ni under fliken "Klubben" ovan.

Saker utanför dessa ramar

Ja, som rubriken lyder: Har ni någon idé eller ett önskemål på något som ni önskar att vi tar oss an och skapar för er som inte går under något ovan - säg till. Vi strävar alltid efter att ge både våra medlemmar i klubben, kunder, samarbetspartners och alla andra därute så många olika häftiga spektakel som det bara går. Kreativa eldsjälar därute som ni gör nya ting möjliga!

HÖR AV er

Har ni den minsta fundering över något av det ovanstående eller har något som ni önskar diskutera med oss för att se vart det kan bära, stort som smått - gör det. Vi står till ert förfogande.