OM FÖRETAGET

Lings Spektakel är ett företag som sedan 2017 har assisterat privatpersoner, föreningar, butiker och övriga organisationer med att navigera spelens värld och att bygga en gemenskap. Detta görs med underhållande och lärorika spektakel; Oavsett om ni vill ha dem för mer kunskap, kunna sälja mer produkter, skapa en mötesplats dit människor söker sig, finna nya vänner och kontakter, eller om det bara är för det höga nöjets skull, så tar vi fram vad just ni behöver. Spelträffar, LAN, spelkonvent, egna klubbaktiviteter, nätverksträffar, konferens, turneringar, tävlingar, pysselkvällar, fester och mer därtill. Fantasin sätter gränserna, och vi har då ett par hejdlösa sådana, minsann. 

 

Och nedan finner ni oss som är grunden för Lings Spektakel.

IMG_20180911_135720_672sdf_edited_edited

Niclas Ling

Ja, detta är alltså Lingen bakom Ling i Lings Spektakel; Entreprenör, eldsjäl och grundare utav företaget. Han har med sina nu över 10 års erfarenhet utav att arrangera alla tänkbara sorters evenemang, både yrkesmässigt, ideellt och privat, skapat detta företag för att kunna göra vad han gör bäst ännu bättre - att underhålla sina medmänniskor samt skapa platser där dessa kan få skapa en härlig gemenskap tillsammans. Och detta är hans allra största passion. 

Edward Burman

Möt Edward, vår kära krigare när det kommer till att ta vid där Lingen inte alltid hinner med. Edward har varit med sedan företaget bara var i idéstadiet; Först som stöd samt en Founding Member av Klubb Spektakel, vår kundklubb, och som numera är en viktig lagkamrat som hjälper till med att få saker att snurra. 

36429733_475479416236245_509383046573169