OM FÖRETAGET

Lings Spektakel är ett företag som främst inriktar sig på att underhålla omvärlden samt att konsultera andra som önskar göra detsamma själva; Privatpersoner, företag eller helt andra organisationer - vi underhåller och assisterar er alla. Detta sker oftast med spektakel med inriktning spel, men vi kan även skapa de mest kreativa av spektakel, så som fester, nätverksträffar och så mycket annat. Utöver detta så hjälper vi alla som önskar det att hitta rätt i djungeln av spel samt att skapa ett community kring er verksamhet, att göra just detta. Och nedan finner ni nu oss som idag utgör Lings Spektakel.

Niclas Ling

Ja, detta är alltså Lingen bakom Ling i Lings Spektakel; Entreprenör, eldsjäl och grundare utav företaget. Han har med sina nu över 10 års erfarenhet utav att arrangera alla tänkbara sorters evenemang, både yrkesmässigt, ideellt och privat, skapat detta företag för att göra vad han gör bäst - att underhålla sina medmänniskor samt skapa platser där dessa kan skapa en härlig gemenskap tillsammans. Lings största passion är företaget och därigenom glädjandet utav andra med hjälp utav allt som faller inom ramarna av vår verksamhet.

Michelle Edling

Möt Michelle, Michelle som var företagets allra första fast anställda. Idag hoppar hen in där hen behövs extra samt hjälper till med det grafiska, i och med sin bakgrund av grafisk design och liknande. Det är inte helt osannolikt att hen kan synas tillsammans med sin chihuahua Vincent under våra spektakel. Michelles största passioner av vad vi gör är marknadsföring, kort- & brädspel, att skapa häftig rekvisita till våra spektakel samt webbaserade rollspel.

Edward Burman

Möt Edward, vår kära krigare när det kommer till att ta vid där Lingen inte alltid hinner med. 

Möt Edward, vår kära krigare när det kommer till att ta vid där Lingen inte alltid hinner med. Edward har varit med sedan företaget bara var i idéstadiet; Först som stöd samt en Founding Member av Klubb Spektakel, och numera är han en viktig lagkamrat som hjälper till med att få saker att snurra. Och Edward brinner lite extra mycket för Warhammer, Magic: The Gathering och datorspel.