LOKALEN

Välkomna till företagets alldeles egna klubblokal; Här nedan så finner ni en beskrivning angående hur lokalen är utformad, samt vad både ni själva kan skapa där och vad vi som företag kan arrangera för sorts spektakel, för och med er. Spelträffar, turneringar, tävlingar, workshops, nätverksträffar, konferens, föreläsningar och så mycket mer. Fantasin sätter gränserna, som vi tycker om att säga.

Lings Spektakels Klubblokal

 

Lokalen är belägen på Vasagatan 32-34 mitt i Västerås och tillhör stadskärnan samt består av 60 kvadratmeter. Den nås till fots i city, alla bussförbindelser stannar i närheten av lokalen och parkeringar finns i närheten. 

 sd

Lokalen har bildskärm, wc, mikro, köks- och serveringsutrustning samt hiss vid behov.

Viktigast av allt är dock alla spel och tillbehör vi har för att spela i lokalen; allt från terräng till figurspel, spelmattor, hobbymaterial till pyssel, brädspel, kortspel, sällskapsspel och så mycket mer.

Lokalen lämpar sig alldeles ypperligt för alla sorters möten, föreläsningar, konferens och liknande. Detta då det finns en rejäl bildskärm, gott om bord och stolar, pennor, papper, möjlighet till catering, med mera.

Kombinera gärna möten och nytta med nöjen i vår lokal.

Välkomna på något av våra egna spektakel här

eller tag hjälp av oss att arrangera något själva