LOKALEN

Välkomna till företagets alldeles egna verksamhetslokal; Här nedan så finner ni en beskrivning angående hur lokalen är utformad, samt vad både ni själva kan skapa där och vad vi som företag kan arrangera för sorts spektakel, för och med er. Spelträffar, turneringar, tävlingar, nätverksträffar, konferens, föreläsningar och så mycket mer. Fantasin sätter gränserna, som vi tycker om att säga.

Lings Spektakels Verksamhetslokal

 

Lokalen är belägen på Fallhammargatan 1C i Västerås och består av hela 140 kvadratmeter på två plan. Verksamhetslokalen erbjuder 3 rymliga rum; Dessa rum är Stora Rummet, Lilla Rummet & Workshopen.

På detta finns en rejäl och välkomnande entré, fria parkeringar, kiosk, wc, köks- och serveringsutrustning.

 

Lokalen har även resurser till att arrangera era alldeles egna turneringar och evenemang i alla tänkbara olika spel, i form utav möblemang, LAN-utrustning, terräng till figurspel, brädspel, papper, pennor, med mera.

Lokalen har inte bara ett utan hela två köksdelar, och i dessa kan man förbereda redan tillagade måltider som man har tagit med sig. Eller förbereda egen eller tillhandahållen catering, vilket vi också erbjuder att ordna.

Observera dock att det däremot inte går att laga hela måltider på plats.

Lokalen lämpar sig även alldeles ypperligt för alla sorters möten, föreläsningar, konferens och liknande; Detta då det finns ordentligt med bildskärmar, bord, stolar, pennor, papper, möjlighet till catering, med mera.

Allt detta är saker vi själva använder lokalen till samt använder oss utav då vi arrangerar våra egna spektakel; Spektakel som ni finner under fliken "Kalender" i menyraden ovan.

Välkomna att boka tid FÖR VISNING

Eller att boka lokalen direkT