Klubb Spektakel

Klubb Spektakel är företagets kundklubb där vi tillsammans skapar en fantastisk gemenskap med spännande spektakel.

Vad är Klubben?

Klubben kan närmast likna en förening. En plats där man möter likasinnade och kan gå på företagets organiserade spektakel, alternativt styra samman egna genom dess kanaler. T.ex. sociala medier. Dessutom kan man få hjälp med både kontakter och resurser till sådana av oss.

Saker vi bland annat gör tillsammans är allt från pubkvällar, spelträffar, workshops, pysselstunder, lasertag och diverse andra spännande saker som både vi samt medlemmarna brinner för.

Utöver detta så gör vi allt för att kunna få fram lite läckra erbjudanden samt rabatter både där vi arrangerar våra spektakel och på material ni kan tänkas behöva till dessa. Detta hos våra kunder, sponsorer och samarbetspartners. Ju fler vi blir så kan vi dessutom få fram än större sådana.

Hur blir man medlem?

Medlem blir man genom att ta kontakt med Lings Spektakel och därefter få de uppgifter vi behöver för ett medlemskap. När man sedan har skickat tillbaka dessa tillsammans med ett godkännande att vi får hantera ens uppgifter så får man en faktura på 100 kronor via mejl. När den fakturan är betald så är man därefter medlem i Klubb Spektakel. Alla är välkomna oavsett anledning; T.ex. egna aktiviteter eller bara för att man gillar vad vi gör och vill stödja det.

Ett medlemskap gäller återstoden av ett år, fram till och med nyår, varpå vi förstör alla inlämnade uppgifter och låter alla bli medlemmar igen för ännu ett år av  samhörighet och gemenskap.

Notera att man behöver vara 18 år, och annars ha en målsman som godkänner ett medlemskap.

Välkomna in i gemenskapen!