Klubb Spektakel

Klubb Spektakel är företagets kundklubb där vi tillsammans skapar en fantastisk gemenskap med spännande spektakel; Vare sig det är i vår regi eller om det är medlemmarna själva som arrangerar något läckert spektakel på eget bevåg eller tillsammans med varandra och oss. Alla kan finna något här! 

Vad är Klubb Spektakel? 

Klubben är en plats att möta nya som gamla vänner i gemensamma intressen; En plats där man kan styra upp och gå på företagets organiserade spektakel tillsammans, alternativt styra samman alldeles egna genom dess kanaler. T.ex. sociala medier. Dessutom kan man få hjälp med både kontakter och resurser till sådana av oss.

Några av alla de saker vi kan tänkas göra tillsammans är saker som pubkvällar, spelträffar, workshops, lasertag, pysselstunder, biostunder, LAN-partyn, filmkvällar och diverse andra spännande saker som både vi samt medlemmarna brinner för. Tillsammans skapar vi magiska stunder där alla skall känna sig välkomnade.  

Och utöver allt ovan så gör vi allt för att kunna få fram lite läckra erbjudanden samt rabatter, både där vi arrangerar våra spektakel och på material ni kan tänkas behöva till dessa. Detta hos våra kunder, sponsorer och samarbetspartners. Ju fler det blir i klubben desto häftigare erbjudanden kan ni alla få. Dessutom har medlemmar alltid en lägre lokaltaxa för att nyttja företagets lokal, vilken passar perfekt för nämnda saker.  

Hur blir man medlem? 

Medlem blir man genom att ta kontakt med Lings Spektakel och därefter dela med sig utav de uppgifter vi meddelar att vi behöver för ett medlemskap. När man sedan har skickat tillbaka dessa tillsammans med ett godkännande att vi får hantera ens uppgifter så får man uppgifterna för hur man betalar in medlemsavgiften. 

Ett medlemskap i Klubb Spektakel gäller återstoden av ett år, fram till och med nyår, varpå vi förstör alla inlämnade uppgifter och låter alla bli medlemmar igen för ännu ett år av nöjen, samhörighet och gemenskap. 

Notera att man behöver vara 18 år, och annars ha en målsman som godkänner ett medlemskap i klubben.

Välkomna in i gemenskapen!